Menu

Binnentegels

Zoekt u de ultieme finishing touch voor uw interieur? Met hoogwaardige binnentegels geeft u het juiste accent aan uw kamers. Ontdek de vele soorten, maten en kleuren.

Adres & openingsuren

Ons aanbod Binnentegels keramisch

Bekijk ons volledige aanbod Binnentegels keramisch

Binnentegels die voor sfeer en samenhang zorgen

Als u binnentegels van de allerbeste kwaliteit zoekt, is er geen betere keuze dan onze exclusieve selectie tegels uit met name Italië en Spanje. Deze vloertegels zijn ideaal voor uw woonkamer, keuken of badkamer, maar voor grotere ruimten als kantoren, wellnesscentra of openbare plaatsen. Door rechtstreekse connecties met de fabrieken hebben wij altijd de nieuwste trends in huis!

Vraag offerte aan

 

Ervaar de vloertegels in onze toonzaal bij Turnhout

Laat u inspireren in onze sfeervolle showroom in Beerse (bij Turnhout). Hier vindt u voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlooktegels, betonlooktegels of natuursteentegels.

Te veel keus? Wij helpen u graag op weg en geven je het passende advies. Tip: neem stalen van bijvoorbeeld de meubels of keuken mee!

Bezoek de toonzaal

 

Keramische tegels

Bekijk ons ruime assortiment aan keramische binnentegels. Liever de echte ervaring? Zie, voel en ervaar de tegels in onze toonzaal.

Bekijk alle keramische tegels

Natuursteentegels

Ook voor natuursteentegels zijn wij uw partner. In onze toonzaal beleeft u hoe het is om natuurstenen tegels in uw interieur te hebben.

Ontdek alle natuursteentegels

 

Plaatsing van uw vloer of natuursteen

Wilt u uw vloer of natuursteen laten plaatsen? Geen probleem! Bij Den Dam bent u aan het juiste adres.

Wij helpen u graag verder 

Ruim assortiment vloer- en wandtegels

Neem ook zeker eens een kijkje in ons assortiment vloertegels om uw keuken of badkamer helemaal af te maken!!!

Meer informatie