Menu

Maatwerk natuursteen

Reeds meer dan 30 jaar verwerkt Den Dam, met de modernste machines en een team vakbekwame medewerkers, natuursteen en composiet afkomstig van over de hele wereld. Door permanente innovatie en investeringen, volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de productie van keuken- en badkamertabletten. Voor de afwerking van elke keuken of badkamer bieden wij de mooiste geselecteerde natuursteensoorten en een uitgebreide collectie composietmaterialen. Sinds kort zijn wij ook verdeler van het nieuwe Dekton.

Met onze CNC-machines zorgen wij voor de perfecte integratie van alle toestellen en spoelbakken. Wij bieden meerdere randafwerkingen aan die passen bij elke interieurstijl. Ook massieve stukken zoals spoeltafels, was- en douchebakken in blauwe hardsteen behoren tot de mogelijkheid.

Voor het interieur van uw woning maken wij de mooiste realisaties in natuursteen zoals trapbekledingen, venstertabletten en deurdorpels. Voor grotere projecten en winkels maken wij ook ontvangstbalies, winkeltogen en andere in het oog springende natuursteenrealisaties. Uw ontwerp is voor ons een uitdaging.

In onze platenhal kunt u uw keuze maken uit meer dan 100 soorten natuursteen en composiet. Naast onze uitgebreide voorraad kunnen wij speciale en zeldzame steensoorten bestellen via onze contacten in de sector. Onze specialisten staan u graag bij in de keuze van het materiaal en de plaatsing van al uw maatwerkrealisaties. Wij dragen service en klantgerichtheid immers hoog in het vaandel.

In onze gespecialiseerde afdeling realiseren wij ook uw ideeën voor deurportieken, buitendorpels, gevelbekledingen, zwembad- en vijverboorden, dit voornamelijk in Belgische Blauwe hardsteen.

Bekijk ons assortiment natuursteen en composiet

Plaatsing van uw vloer of natuursteen

Wilt u uw vloer of natuursteen laten plaatsen? Geen probleem! Bij Den Dam bent u aan het juiste adres.

Wij helpen u graag verder 

Ruim assortiment vloer- en wandtegels

Neem ook zeker eens een kijkje in ons assortiment vloertegels om uw keuken of badkamer helemaal af te maken!!!

Meer informatie