Menu

Duurzaam en elegant

Op zoek naar een duurzaam en natuurlijk product? Kijk dan zeker eens in ons assortiment natuurstenen. Sommige reeksen kunnen zowel voor binnen- als buitentoepassingen gebruikt worden.

Ons aanbod Natuursteen

Bekijk ons volledige aanbod Natuursteen

Natuursteen tegels

Natuursteen terrastegels voor buiten

Kiezen voor natuursteen terrastegels is kiezen voor een uniek product, afkomstig uit de natuur. De schoonheid, elegantie en rijkdom die het materiaal uitstraalt is niet te evenaren. Het authentiek, tijdloos karakter en de duurzaamheid van natuursteen bieden een absolute meerwaarde aan elke woning of project! Een terras of oprit in natuursteen is gegarandeerd een duurzame keuze!

Je vindt bij ons diverse soorten natuursteen, gaande van Belgische topproducten, de zeer populaire Vietnamese blauwe steen alsook graniet en basalt tegels. Door de grote variatie in formaten en afwerkingen kan u naar hartenlust combineren.

Ook voor opritten kan u bij ons terecht. Van kandla’s, tot Vietnamese hardsteen in 15×15, 20×20 of waalformaat 20x5x5 kunnen wij aanbieden in ons assortiment.

De eigenschappen

Kleur- en slijtvast: Natuursteen tegels kunnen na verloop van tijd lichtjes verkleuren. Dit afhankelijk van het type materiaal.

Krasvast: Vooral blauwe steen is wat gevoeliger aan krassen. Deze krassen zullen door gebruik en beloop ook terug verdwijnen. Wenst u een robuuster materiaal, dan raden wij u een graniet of basalt aan.

Antislip profiel: Afhankelijk van de afwerking, hebben de tegels een antislip profiel.

Vorstbestendig: Al onze natuursteen tegels zijn voldoende vorstbestendig voor gebruik op terras of oprit. Opbouw moet uiteraard steeds volgens de regels van de kunst en de te volgen plaatsingsvoorschriften voor natuursteen tegels gebeuren.

Onderhoudsvriendelijk: Afhankelijk van het type natuursteen kunnen er al dan niet gemakkelijker vetvlekken op de steen komen. Deze vlekken zijn zeker niet permanent en moeten “uitslijten”. Raadpleeg steeds de toepasselijke onderhoudsvoorschriften voor natuursteen tegels.

Ruim assortiment vloer- en wandtegels

Neem ook zeker eens een kijkje in ons assortiment vloertegels om uw keuken of badkamer helemaal af te maken!!!

Meer informatie