Menu

Terrastegels

Om uw woning helemaal af te maken, kan een mooie terras niet ontbreken! Bij Den Dam vindt u dan ook een ruim assortiment aan terrastegels in zowel keramiek als natuursteen!

Terrastegels

Keramische terrastegels voor buiten

Voor terrassen worden er de laatste jaren meer en meer keramische terrastegels gebruikt met als voornaamste voordeel dat deze zeer gemakkelijk zijn in onderhoud. Hierop mag u gerust eens morsen of iets laten vallen en u zal zien dat dit geen gevolgen heeft.
Qua formaten en kleuren is er veel keuze, onder meer met een betonlook, het uitzicht van blauwe steen of zelfs imitatie van hout.

Ontdek ook ons assortiment keramische terrastegels van 2 cm dikte voor meer toepassingsgebieden. Deze dikke variant met licht gestructureerd oppervlak kan vast verlijmd, los in het gras of op tegeldragers geplaatst worden en is bijzonder sterk. Deze nieuwe evolutie keramische tegels is aan een serieuze opmars bezig in verkoop, maar ook in aanbod van kleuren en formaten.

Liever een makkelijk te onderhouden terras? Kies dan voor een keramische terrastegel.

meer over onze keramische tegels

 

Natuursteen terrastegels voor buiten
Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een uniek product, afkomstig uit de natuur. De schoonheid, elegantie en rijkdom die het materiaal uitstraalt is niet te evenaren. Het authentiek, tijdloos karakter en de duurzaamheid van natuursteen bieden een absolute meerwaarde aan elke woning of project! Een terras of oprit in natuursteen is gegarandeerd een duurzame en juiste keuze!

meer over onze natuursteen tegels

 

Ruim assortiment vloer- en wandtegels

Neem ook zeker eens een kijkje in ons assortiment vloertegels om uw keuken of badkamer helemaal af te maken!!!

Meer informatie

Plaatsing van uw vloer of natuursteen

Wilt u uw vloer of natuursteen laten plaatsen? Geen probleem! Bij Den Dam bent u aan het juiste adres.

Wij helpen u graag verder