Menu

Plaatsing

Bij Den Dam kan u niet enkel uw keuze maken voor de afwerking zoals tegels en natuursteen. Wij bieden u ook de mogelijkheid deze te laten plaatsen door onze diensten.

Voor vloer- of wandtegels werken wij samen met een team gespecialiseerde onderaannemers die voor ons de werken uitvoeren. Dit biedt enkele voordelen voor uw als klant. Zo heeft u niet enkel een ruime keuze aan materialen maar geniet u ook van de scherpste prijs voor tegels rechtstreeks van de handelaar zonder tussenpersoon.
Daarnaast heeft u maar één aanspreekpunt. Van de begeleiding in de toonzaal, het opmaken van een offerte tot de planning van de werken verloopt via één persoon binnen onze firma, waardoor u altijd weet waar u terecht kan met vragen.

Voor natuursteen maatwerk werken wij met eigen mensen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van natuursteen tabletten in keukens of badkamers. Na goedkeuring van een offerte volgens de tekeningen van de keukenwinkel of een schets die u als klant aanlevert, komen onze plaatsers bij u thuis de keuken opmeten waarna deze, na goedkeuring van de effectieve tekeningen, vervolgens in productie zal gaan. Nadien wordt er een afspraak gemaakt voor levering en plaatsing van uw tablet.

Heeft u een woning die voldoet aan de geldende voorwaarden voor een verlaagd btw tarief, dan geniet u ook nog eens van 6% btw.

Bent u bezig met de bouw van uw woning of heeft u renovatieplannen, spring dan zeker eens binnen in onze toonzaal!