Menu
Zorgeloos buitenplezier Zin om lekker buiten te zitten? Keramische terrastegels bieden jarenlang onbezorgd terrasplezier. En wilt u binnen en buiten helemaal perfect op elkaar afstemmen, kies dan uit de speciale series met tegels van zowel 1 cm voor binnen, als 2 cm voor buiten. Voor een uniform geheel binnen en buiten!

Ons aanbod Keramisch

Bekijk ons volledige aanbod Keramisch

Keramische tegels

Keramische terrastegels voor buiten

Den Dam tegels biedt een zeer ruime assortiment keramische terrastegels van 2 cm dik. We helpen u met de keuze voor de look en het formaat die het best bij uw huis passen.

Deze hoogwaardige terrastegels zijn uiterst duurzaam, antislip en zeer onderhoudsvriendelijk.

De 2 cm dikke keramische tegels zijn geschikt voor:

  • Gewone terrassen
  • Opritten
  • balkons en dakterrassen (plaatsing op tegeldragers mogelijk)

De voordelen op een rijtje

Kleur- en slijtvast: Keramische tegels verkleuren niet. De tegels behouden hun originele kleur en zijn perfect geschikt voor intensief gebruik.

Maatvast en vaste dikte (gekalibreerd): Keramiek tegels hebben dezelfde oppervlaktemaat en zijn gekalibreerd. Ze hebben exact dezelfde dikte van 2 cm, met aan de onderzijde een ruw profiel waardoor verwerking gemakkelijker wordt en plaatsing eenvoudiger.

Krasvast: Door de enorme hardheid en afwerking van keramiek (gebakken klei), komen bij normaal gebruik geen krassen op de terrastegels.

Antislip profiel: Al onze keramische terrastegels zijn voorzien van een ruw antislip profiel. Hierdoor zijn deze tegels uiterst geschikt voor gebruik rondom zwembaden.

Vorstbestendig en zeer geringe wateropname: De hardheid van de tegel zelf zorgt ervoor  dat de tegels quasi geen vocht opnemen (<0.1%). Terrasopbouw moet uiteraard steeds volgens de regels van de kunst en de te volgen plaatsingsvoorschriften voor keramische tegels gebeuren.

Onderhoudsvriendelijk: Door de hoge dichtheid nemen keramische terrastegels geen vuil op in tegenstelling met betontegels en natuursteentegels. Raadpleeg steeds de toepasselijke onderhoudsvoorschriften voor keramische tegels.

Europese norm : alle tegels beantwoorden en zijn getest volgens Europese normen.

Ruim assortiment vloer- en wandtegels

Neem ook zeker eens een kijkje in ons assortiment vloertegels om uw keuken of badkamer helemaal af te maken!!!

Meer informatie

Plaatsing van uw vloer of natuursteen

Wilt u uw vloer of natuursteen laten plaatsen? Geen probleem! Bij Den Dam bent u aan het juiste adres.

Wij helpen u graag verder